Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

12.09.2014

Ušće šoping festival - popusti i zabava

Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival, u okviru kampanje Ušće sezona osmeha, koji će biti održan 27. i 28. septembra 2014. godine Ušće SC. Tokom Ušće šoping festivala domaći i svetski brendovi odobravaće specijalne popuste na aktuelnu kolekciju jesen/zima preko celog dana, od 10 do 22 sata. Detaljan spisak popusta biće objavljen naknadno, kao i uvek portalu brednovi.net

Takođe, magazin Sensa će organizovati različite radionice i predavanja. Posetioci će imati priliku da se sretnu sa saradnicima ovog magazina za srećniji život i da uživaju u čarobnoj reiki tehnici, kao i da se upoznaju sa osnovama NLP-a, lekovitim moćima bahovih kapi i moćnim dejstvom afirmacija.

Magazin Cosmopolitan je pripremio pravu poslasticu za dame koje vole popularan selfi. Svoju kreativnost moći će da pokažu na delu učešćem na konkursu Como Selfie Star. Na centralnom trgu biće postavljen Cosmo foto-zid, ispred koga će moći da prave originalne selfi poze, a zatim da te fotografije podele na svom fejsbuk profilu sa #Cosmoselfiestar#SCUSCE. Od svih prikazanih fotografija modna urednica magazina Cosmopolitan odabraće damu koja zaslužuje titulu selfie star.

Za muškarce će biti organizovano slikanje za naslovnu stranu magazina Men's Health. Na centralnom trgu biće postavljena uveličana replika naslovne strane, ispred koje će pripadnici jačeg pola moći da poziraju. Osim toga, za one s takmičarskim duhom održaće se takmičenje u ubacivanju trojki.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.