Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

26.03.2014

Dani Italije u Delta City šoping centru

Treći put u šoping centru Delta City ljubitelji italijanske mode imaće priliku da uživaju u jedinstvenom duhu ove zemlje, u okviru manifestacije Made in Italy - 29. i 30. marta 2014. godine. Tokom trajanja manifestacije radnje i brendovi sa italijanskom garderobom će biti obeleženi nalepnicama Made in Italy i u njima će moći da se ostvare popusti. Među brendovima koji će ponuditi dodatne pogodnosti su Fashion&Friends, Yamamay, Bata, Benetton, Geox, Diopta i drugi.

Prvog dana posetioci će imati priliku da uživaju u sicilijanskim pesmama koje će izvoditi Kristina Santochiricho, sicilijanska pevačica, dok će najmlađi posetioci moći da se zabave u okviru dečije radionice Remake&Sveznalište. Drugog dana najmlađi će se zabaviti na predstavi „Mali Romeo i Julija“, a nakon toga Italijanski kvartet će doprineti da se osećate kao da šetate ulicama Italije. Završnicu oba dana obeležiće odlična muzika i popularni italo-disko uz koji će posetioci moći i da zaigraju u toku šopinga.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.